Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Suositeltu huoneisto myytävänä Belekissä

Featured Property for Sale in Belek

Last Updated on 4 tammikuun, 2024 by tuula

Suositeltu huoneisto myytävänä Belekissä: Täysin kalustettu 3 makuuhuoneen huoneisto Belekissä

Astu ylellisyyteen tässä täysin kalustetussa 3 makuuhuonetta + olohuone/keittiö, suositeltu huoneisto myytävänä Belekissä, jossa mukavuus ja vapaa-aika yhdistyvät vaivattomasti. Ihanteellisella paikalla vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Belekin sydämestä sijaitseva 117 m2:n asunto tarjoaa rauhallisuuden keitaan läheisten nähtävyyksien ja mukavuuksien keskellä.

Tämän strategisesti sijaitsevan huoneiston asukkaat pääsevät vesipuistoon ja maailmanluokan golfkentille, mikä varmistaa, että sekä viihde että rentoutuminen ovat lähellä. Kuuluisa Hemmottelu Puutarha (Hoşgörü Bahçesi) lisää ripauksen luonnon kauneutta ympäristöön, joka sijaitsee vain 6 km:n päässä.

Kulinaarisia herkkuja odottaa turkkilaiseen ruokaan erikoistunut ACABA-ravintola, joka sijaitsee kätevästi vain 650 metrin päässä majoituspaikasta. Ihastuttavaa brittiläisten ja turkkilaisten makujen yhdistelmää voi nauttia Players’ Lounge Belekissä, joka on miellyttävän 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paikallinen ostosparatiisi, Xah Grand Bazaar, on myös helposti saavutettavissa.

Tämä strategisesti kätevällä paikalla sijaitseva residenssi on lyhyen ajomatkan päässä Belekin yleiseltä rannalta, joten asukkaat voivat nauttia auringosta ja merestä rauhassa. Antalyan lentokenttä on kätevän 35 minuutin ajomatkan päässä, mikä takaa helpon pääsyn sekä kotimaan että kansainväliselle matkalle.

Itse huoneistossa on täysin kalustettu sisustus, jossa on ilmastointi optimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Virkistävä ulkouima-allas residenssissä ja ilmainen yksityinen pysäköintialue lisäävät käytännöllisiä yksityiskohtia asukkaiden mukavuuteen.

Tämä asunto sijaitsee noin 2 km:n päässä Välimeren rannoilta ja tarjoaa viihtyisän asuintilan lisäksi myös portin upeaan rannikkomaisemaan. Älä missaa tilaisuutta kutsua tätä viehättävää 3 makuuhuoneen asuntoa kodiksesi Belekissä, jossa modernit mukavuudet ja luonnon kauneus kohtaavat saumattomasti.

Palvelut ja sosiaaliset mukavuudet Belekissä

Viehättävän Turkin Rivieran varrella sijaitseva Belek on loistava helmi, joka tunnetaan koskemattomista rannoistaan, maailmanluokan golfkentistä sekä lukuisista palveluista ja sosiaalisista palveluista, jotka vastaavat sekä asukkaiden että vierailijoiden erilaisiin tarpeisiin.

Belekissä on lukemattomia ylellisiä lomakohteita ja komplekseja, jotka tarjoavat täydellisen sekoituksen mukavuutta ja ylellisyyttä. Näissä laitoksissa on huippuluokan mukavuudet, kuten kylpylä- ja wellness-keskukset, uima-altaat ja yksityiset rannat, mikä varmistaa, että vierailijat kokevat rentoutumisen ruumiillistumaa oleskelunsa aikana.

Älä missaa mahdollisuutta tehdä tästä luksushuoneistosta ihanteellinen kotisi! Ota yhteyttä jo tänään, niin sovitaan huoneiston katselu, jonka löydät nettisivuiltamme: https://idealestates.com/property/3-bedroom-apartment-in-belek/

Compare listings

Compare