Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Suositeltu asunto myytävänä Obassa

Featured Apartment for Sale in Oba

Last Updated on 5 tammikuun, 2024 by tuula

Suositeltu asunto myytävänä Obassa: 2 makuuhuoneen jälleenmyynti helmi

Jos olet kaivannut asuntoa, jossa luonnon kauneus yhdistyy saumattomasti urbaaniin mukavuuteen, älä etsi kauempaa kuin tämä lumoava 2 makuuhuoneen suositeltu asunto myytävänä Obassa. Tämä Oban ja Alanyan seesteisten maisemien keskellä sijaitseva asuinkeidas lupaa harmonisen elämäntavan niille, jotka etsivät täydellistä yhdistelmää rauhaa ja kaupunkiasumista. Liity kanssamme matkalle tämän viehättävän paratiisin läpi, jota ympäröivät oliivi- ja appelsiiniviljelmät. Oban ja Cikcillin kaupunkikeskusten viehätys ovat vain kävelymatkan päässä.

Sijainti: Rauhallinen satama

Oba rehevillä oliivi- ja appelsiiniviljelmillä luo alustan tälle poikkeukselliselle asuinkompleksille. Maalauksellinen ympäristö luo rauhallisen ympäristön, jota asukkaat ylpeänä kutsuvat kodiksi.

Saavutettavuus: kätevästi kotiovellesi

Mukavuus päästä läheisiin palveluihin on vertaansa vailla. Oban ja Cikcillin kaupunkien keskustat ovat helpon kävelymatkan päässä, joten kaikki päivittäiset tarpeet ovat vain kivenheiton päässä.

Niille, jotka haluavat tehdä ostoksia ja nauttia kulinaarisista herkuista, Obassa sijaitseva 2 makuuhuoneen jälleenmyynti kolmio tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja. Lukuisat ravintolat ja ostoskeskukset, kuten Migros, Alanyum ja Metro Gross Market, tarjoavat monipuolisen valikoiman tutkittavia vaihtoehtoja.

Lähistöllä on paikallisbussin pysäkki, joka takaa helpon pääsyn Alanyan kaupunkiin, joka on vain 4 km:n päässä.

Lomakeskuksen kaltainen kokemus: eleganssia ja tyyliä

Kompleksi erottuu edukseen vaikuttavalla maisemalla, jossa on 22 taloa ja yhteensä 510 asuntoa, jotka sijaitsevat 66.250 neliömetrin tontilla. Arkkitehtoninen suunnittelu on osoitus eleganssista ja tyylistä.

Kuvittele eläväsi paikassa, joka tarjoaa viiden tähden lomakeskuksen mukavuudet. Tämä projekti on harkitusti varustettu viihdyttämään kaiken ikäisiä asukkaita, mikä tekee siitä paratiisi perheille.

Vuosina 2010-2013 rakennettu alue se on edelleen Alanyan halutuin asuinkompleksi. Sen jatkuva suosio kertoo paljon sen tarjoamasta elämänlaadusta.

Unelmiesi asunto: Täysin kalustettu mukavuus

Kuvittele muuttavasi täysin kalustettuun 2 makuuhuoneen kolmioon, jossa mukavuus kohtaa helppouden. Tämä jälleenmyynti huoneisto sijaitsee 3. kerroksessa ja tarjoaa upeat koillis-eteläsuuntaiset näkymät puutarhaan ja vuorille.

Kaupasta tulee vieläkin suloisempi, kun kaikki huonekalut, kodinkoneet ja ilmastointilaitteet jokaisessa huoneessa sisältyvät hintaan, mikä varmistaa, että sinulla on kaikki mitä tarvitset uuden elämän aloittamiseen vaivattomasti.

Niille, jotka ovat valmiita lähtemään tälle jännittävälle matkalle, 2 makuuhuoneen jälleenmyynti kolmio Obassa on vastaus. Älä missaa mahdollisuuttasi olla osa tätä uskomatonta yhteisöä ja kokea rauhallinen elämä parhaimmillaan.

Älä missaa mahdollisuutta tehdä tästä luksus asunnosta ihanteellinen kotisi! Ota yhteyttä jo tänään, niin sovitaan huoneiston katselu. Löydät asunnon nettisivuiltamme: https://idealestates.com/property/2-bedroom-resale-in-oba/

Compare listings

Compare