Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Turkin investointitoimisto

Turkey's Investment Office

Last Updated on 8 tammikuun, 2024 by tuula

Turkin investointitoimisto: tasoittaa tietä globaaleille yrityshankkeille

Turkin tasavallan presidentin investointitoimisto on virallinen yksikkö, joka on omistettu esittelemään Turkin investointipotentiaalia maailmanlaajuiselle liike-elämälle. Presidentin suorassa alaisuudessa toimiva Turkin investointitoimisto omaa keskeisen roolin maan talouskehitystä edistävien investointien edistämisessä ja tukemisessa.

Missio ja painopiste

Investointi toimiston ensisijaisena tavoitteena on kannustaa Turkin talouskasvua tuoviin investointeihin. Se tukee korkean teknologian, lisäarvoa ja työpaikkoja luovia investointeja tarjoamalla helpotus- ja seurantapalveluita koko investointiprosessin ajan.

Maailmanlaajuinen läsnäolo ja palvelut

Maailmanlaajuisesti toimivalla Investment Officella on paikallisten konsulttien verkosto, joka sijaitsee avainpaikoilla ympäri maailmaa. Näitä ovat Kiina, Ranska, Saksa, Italia, Japani, Malesia, Qatar, Saudi-Arabia, Singapore, Etelä-Korea, Espanja, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Iso-Britannia ja Yhdysvallat. Investment Office tarjoaa yhden luukun lähestymistavan kautta laajan valikoiman palveluita sijoittajille varmistaakseen, että he saavuttavat optimaalisen tuloksen hankkeistaan Turkissa.

Monikielinen tuki

Investointitoimiston asiantuntijatiimi hallitsee eri kieliä, mukaan lukien englanti, saksa, ranska, italia, espanja, arabia, japani ja kiina. Tämä monikielinen ominaisuus helpottaa kommunikointia tarjoten sijoittajille kattavaa tukea ja ymmärrystä koko heidän sitoutumisensa ajan.

Tarjolla kattavat palvelut

Investointitoimisto toimii täysin luottamuksellisesti yhdistäen yksityisen sektorin lähestymistavan valtion elinten tuen kanssa. Sen maksuttomiin palveluihin kuuluvat:

  • Räätälöity konsultointi: Räätälöity opastus yksittäisten sijoittajien tarpeiden mukaan.
  • Koordinointi sidosryhmien kanssa: Saumattoman yhteistyön varmistaminen asiaankuuluvien tahojen kanssa.
  • Liiketoiminnan edistäminen: Prosessien virtaviivaistaminen tehokkaan toiminnan takaamiseksi.
  • Sivuston valinnan tuki: Auttaa löytämään optimaaliset sijoituspaikat.
  • Räätälöidyt delegaatiokäynnit: Räätälöidyt vierailut vuorovaikutuksen helpottamiseksi.
  • Projektin käynnistäminen: Tuki projektin aloituksen kriittisessä vaiheessa.
  • Kumppanuuden kehitysapu: Yhteistyön helpottaminen molemminpuolisen kasvun edistämiseksi.
  • Jatkuva tuki: Jatkuva tuki koko investoinnin elinkaaren ajan.

Kiinteistösijoitus Alanyaan

Kiinteistöalasta kiinnostuneille Alanya tarjoaa kiinnostavia mahdollisuuksia. Investointitoimisto tarjoaa erityistukea ja näkemyksiä kiinteistösijoituksiin tällä eloisalla alueella ja varmistaa, että sijoittajat tekevät tietoisia päätöksiä näillä kukoistavilla markkinoilla.

Ulkomaisten suorien sijoitusten strategia (2023)

Investointitoimisto muotoili yhteistyössä julkisten ja yksityisten teollisuuden organisaatioiden kanssa “Turkin ulkomaisten suorien investointien (FDI) strategian (2023)”. Tämän virallisessa lehdessä julkaistun strategisen asiakirjan tavoitteena on lisätä Turkin osuutta tietointensiivisissä ja korkean lisäarvon investoinneissa. Luodaan laadukkaita työpaikkoja ja säilytetään kilpailukykyinen alueellinen asema.

Strategian tavoitteena on 1,5 prosentin osuus maailmanlaajuisista suorista sijoituksista vuoteen 2023 mennessä. Tämän saavuttamiseksi investointitoimisto on suunnitellut 11 strategiaa ja 72 toimenpidettä koordinoidusti sidosryhmien kanssa eri puolilla Turkkia.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Turkin investointitoimisto toimii majakkana globaaleille sijoittajille tarjoten räätälöityä tukea, strategisia näkemyksiä ja sitoutumista talouskasvun edistämiseen. Selkeä näkemys ja globaali ulottuvuus Investment Office on keskeinen kumppani niille, jotka etsivät tuottoisia mahdollisuuksia Turkin dynaamisilla ja kukoistavilla markkinoilla.

Compare listings

Compare