Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Ulkomaiset suorat investoinnit

Doğrudan Yabancı Yatırım

Last Updated on 12 kesäkuun, 2024 by tuula

Ulkomaiset suorat investoinnit Turkin kiinteistöalalle

Vuonna 2011 ulkomaisten suorien sijoitusten (FDI) kokonaismäärä Turkin kiinteistöalalle kirjattiin 200 miljoonaan dollariin, mikä on korkein viimeisten kahdeksan vuosineljänneksen aikana. Turkin kiinteistösektorin ja vuoden 2011 maailman toisen neljänneksen mukaan ulkomaiset sijoitukset kiinteistöalaan olivat kaksinkertaistuneet verrattuna saman vuoden ensimmäiseen puoliskoon ja olivat 292 miljoonaa dollaria. Myös ulkomaisille ostajille myytyjen kiinteistöjen kokonaisarvo oli noussut 1 242 000 dollariin. Syy miksi ulkomaiset suorat investoinnit turkkilaisiin kiinteistöihin on korkealla on kiinnostava aihe.

Vuoden toisella neljänneksellä ulkomaiset suorat sijoitukset Turkin kiinteistöihin kasvoivat erityisesti toimitilasektorilla. Tämä osoitti talouden positiivista kehitystä. Toimisto- ja kauppakeskusmarkkinat vaikuttivat myös merkittävästi tähän sektoriin, mikä johti positiivisiin tuloksiin. Teollisuus rakennusten, varastojen, toimisto rakennusten ja kauppakeskusten rakennuslupien lisääntyminen johti kiinteistö investointien kasvuun. Ostovoiman kasvu ja keskiluokan kuluttajien mieltymysten muutokset ovat vauhdittaneet vähittäiskaupan investointeja ja kasvattaneet sen osuutta.

Euroopan unioniin liittymisprosessi

Koska Turkin odotetaan liittyvän EU:hun, se on valmis pysymään houkuttelevana sijoitus kohteena kiinteistö sijoittajille vielä vuosia. Maa elää tällä hetkellä kiinteistö buumia suorien ulkomaisten investointien ja vahvan talouden ja kasvavan bruttokansantuotteen (BKT) ansiosta. Sen upeat rannat ja toivottu ilmasto tekevät Turkista ensiluokkaisen lomakohteen. Maassa on myös korkealaatuisia etulinjan kiinteistöjä, jotka tarjoavat erinomaista vastinetta rahalle ja potentiaalia pääoman kasvuun suorille sijoituksille. Turkki houkuttelee suotuisten sääolojensa ansiosta enemmän kesiä kuin muissa EU-kohteissa.

Investointi kiinteistöt (FDI) Turkissa houkuttelevat paitsi korkeaa tuottoa hakevia, myös niitä, jotka etsivät alhaisempia elinkustannuksia ja ystävällistä yhteisöä. Tämän seurauksena Turkki on suosittu loma-asuntojen ostopaikka. Maassa on useita tekijöitä, jotka tekevät siitä houkuttelevan sijoitus mahdollisuuden, mukaan lukien sen nopea kasvu ja kehitys. Se on myös suosittu matkailukohde, ja kiinteistöjä voi ostaa läheltä haluttuja paikkoja, kuten Egeanmeren ja Välimeren rannikkoa, tarjoten ensisijaisia ​​sääolosuhteita ja vuodenaikoja. Euroopan maiden kiinteistö hintojen noustessa Turkin kiinteistö markkinoille sijoittamisesta tulee entistä houkuttelevampaa ja kannattavampaa ostajille ja sijoittajille.

Compare listings

Compare