Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Alanyan suosituimmat retket ja aktiviteetit

Alanya'daki En İyi Turlar ve Aktiviteler

Last Updated on 24 toukokuun, 2024 by tuula

Alanyan suosituimmat retket ja aktiviteetit

Turkin lumoavalla etelärannikolla sijaitseva Alanya on Välimeren helmi, joka yhdistää saumattomasti muinaisen historian nykyajan ylellisyyteen. Uuden vuoden alkaessa Alanya on huolella kuratoinut vierailijoilleen entistä monipuolisemman elämysvalikoiman. Valmistaudu uppoutumaan Alanyan unohtumattomimpiin kokemuksiin kun listaamme Alanyan suosituimmat retket ja aktiviteetit:

1. Alanya Castle Tour (linnakierros)
  • Majesteettisesti Cerulean vesien yläpuolella sijaitseva Alanyan linna on osoitus seldžukkien aikakauden arkkitehtonisesta lahjakkuudesta. Tutki sen mahtavia seiniä, kohoavia torneja ja kiehtovia museoita samalla kun nautit rannikon panoraamanäkymistä.
2. Dim Cave ja River Adventure (Dim luola ja jokiseikkailu)
  • Lähde maanalaiselle matkalle löytääksesi Dim Caven lumoava kauneus, joka on koristeltu lumoavilla tippukivikivillä. Maanalaisen tutkimusmatkan jälkeen voit rentoutua Dim-joen rauhallisissa vesissä nauttiessasi perinteisestä turkkilaisesta ateriasta.
3. Red Tower & Old Shipyard (Punainen torni & vanha telakka)
  • Ihastu ikonisen Red Towerin puolustusarkkitehtuuriin, kun tutkit sen historiaa. Kulje historiallisen telakan läpi, jossa kaikuja Alanyan päivistä tärkeänä satamakaupunkina kaikuu.
4. Varjoliito Cleopatra-rannan yli
  • Etsi adrenaliinia lentäessäsi yli kuuluisan Kleopatra-rannan Alanyassa. Nouse taivaan halki nähdäksesi henkeäsalpaavat ilmanäkymät kaupunkiin ja sen viehättävälle rannikolle.
5. Jeeppisafari Taurusvuorille
  • Lähde Taurus-vuorten karuihin maisemiin ja avaa tämän erämaan salaisuudet. Tutustu piilotettuihin kyliin, kohtaa virkistäviä lähteitä ja tutustu alueen monipuoliseen kasvistoon ja eläimistöön.
6. Turkkilainen ilta ja kulttuuriesitykset
  • Uppoudu turkkilaisen kulttuurin sydämeen unohtumattoman illan aikana. Nauti lumoavista perinteisistä tanssiesityksistä ja melodisesta kansanmusiikista ja maistele herkullisia turkkilaisia ruokia tähtikirkkaan Alanyan taivaan alla.
7. Päivittäiset veneretket
  • Purjehdi pitkin Alanyan kiehtovaa rannikkoa päivittäisten veneretkien aikana. Ankkuroi syrjäisille lahdille, tutustu lumoaviin luoliin ja rentoudu koskemattomilla rannoilla. Sukella kristallinkirkkaisiin vesiin tai paistattele lämpimän auringon alla kannella.
8. Sukellusretket
  • Sukella Välimeren mysteereihin sukellusretkillä, jotka sopivat sekä aloittelijoille että kokeneille sukeltajille. Tutustu vedenalaisiin luoliin, löydä uponneita aluksia ja kohtaa eloisaa meren elämää alla olevissa syvyyksissä.
9. Alanyan basaari ja kaupunkikierros
  • Uppoudu paikalliseen elämäntyyliin navigoimalla Alanyan vilkkaassa basaarissa. Maistele eksoottisia mausteita, hanki käsintehtyjä matkamuistoja ja nauti aitojen turkkilaisten herkkujen runsaista mauista.
10. Historiallinen Sıde ja Aspendos-päiväretki
  • Lyhyen ajomatkan päässä Alanyasta pääset ajassa taaksepäin antiikin Rooman aikakauteen. Uppoudu Siden ja Aspendosin rikkaaseen historiaan tutkimalla kunnioitusta herättäviä amfiteattereita, temppeleitä ja muita arkkitehtonisia ihmeitä.

Alanya kutsuu sinut nauttimaan näistä poikkeuksellisista kokemuksista, jotka epäilemättä jättävät sinulle rakkaat muistot tästä merkittävästä rannikkokohteesta.

Compare listings

Compare