Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Turksat 6A satelliitti

Türksat 6A Uydusu

Last Updated on 16 toukokuun, 2024 by tuula

Turkin Pioneer-satelliitti, Turksat 6A satelliitti, nousee kesäkuussa 2024

Merkittävänä askeleena Turkin avaruustutkimukselle Turksat 6A Satelliitti, maan ensimmäinen kotimainen viestintäsatelliitti, on onnistunut navigoimaan kaikki testivaiheet. Strateginen yhteistyö SpaceX:n kanssa aikoo viedä Turksat 6A satelliitin kosmokseen. Se on määrä laukaista kesäkuussa 2024, kuten korkea-arvoinen virkamies paljasti.

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Abdulkadir Uraloğlu jakoi jännittävät uutiset: “Tuleva satelliittimme Turksat 6A valmistautuu laukaisuun kesäkuussa 2024. Olemme lujasti sitoutuneet luomaan valtavan läsnäolon avaruudessa tavoitteenamme vaikuttaa maailmanlaajuisesti Turkin vuosisadan alkaessa.”

Kaiken kaikkiaan saavutus merkitsee toista avainkohtaa Turkin satelliittimatkalla, liikeradalla, joka alkoi Turksat 1B:stä ja on sittemmin nähnyt merkittäviä edistysaskeleita. Turksat on aloittamassa kotimaisen viestintäsatelliittinsa Turksat 6A:n käyttöönottoa, mikä sijoittuu Turkin arvostetun 11 maan joukkoon, jotka maailmanlaajuisesti kykenevät tuottamaan itsenäisesti viestintäsatelliitteja.

Lisäksi Turksat 6A sijaitsee valmistuessaan 42 astetta itäistä pituuspiiriä geostationaarisella kiertoradalla noin 35 786 kilometriä (22 236 mailia) Maan yläpuolella. Tämän alkuperäiskansan viestintäsatelliitin teho on 7,5 kilowattia ja siinä on 20 transponderia. Ku-kaistalla toimiva Turksat 6A laajentaa kattavuuttaan alueille, mukaan lukien Kaakkois-Aasia, joihin muut satelliitit eivät aiemmin olleet saatavilla.

Turksat 6A:n huolellinen kehitys-, integrointi- ja testausvaiheet ovat olleet yhteistä työtä, johon ovat osallistuneet Turksat, puolustusteollisuuden presidentti (SSB) ja Turkish Aerospace Industries (TAI). Projektissa on onnistuttu tuottamaan, integroimaan ja testaamaan lämpö-, rakenne- ja suunnittelumalleja. Lisäksi Turkin merkittävä edistys avaruustutkimuksen alalla näkyy aktiivisesti kattavien järjestelmätason alustavien toimintatestien, lämpötyhjiön arvioiden sekä tärinän, akustiikan ja sähkömagneettisen yhteensopivuuden testaamisen kautta.

Compare listings

Compare