Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Uusia rangaistuksia kerrostalo asukkaille

New Penalties for Apartment Residents

Last Updated on 21 helmikuun, 2024 by tuula

Tiedä melutasosi: Uusia rangaistuksia kerrostalo asukkaille vuonna 2024!

HUOMIO, kuunnelkaa kaikki asukkaat! Oletko kyllästynyt tekemisiin meluisten naapureiden kanssa, jotka häiritsevät rauhaasi? No, asuntolailla on asiasta sanottavaa, ja merkittäviä uusia rangaistuksia kerrostalo asukkaille, jotka eivät noudata määräyksiä, on tulossa. Perehdytään yksityiskohtiin kotimelun aiheuttamista rangaistuksista vuonna 2024.

Asuntolain ymmärtäminen: Asuntolaki korostaa naapureiden keskinäistä velvollisuutta olla häiritsemättä toisiaan. Tämä sisältää kovan musiikin, television ja puhelinkeskustelun aiheuttamat meluhaitat, jotka ylittävät kerrostaloissa asetetut rajat. Jos huomaat, että meluisat naapurit häiritsevät sinua, ongelman ratkaisemiseksi on olemassa selkeä toimintatapa.

Rangaistukset meluhäiriöistä: Vuodesta 2024 alkaen kotimelun rangaistukset on määritelty 28. joulukuuta julkaistussa Virallisessa lehdessä julkaistussa tiedonannossa hallinnollisista sakoista. Ympäristölaki kieltää melun, joka ylittää määrätyt standardit ja häiritsee asukkaiden rauhaa, hiljaisuutta sekä fyysistä ja henkistä terveyttä.

Sakot melurikkomuksista vuonna 2024 ovat seuraavat:
  1. Asunnot, jotka aiheuttavat melua ja tärinää normien vastaisesti: 7.667 Turkin liiraa
  2. Kuljetusajoneuvot: 23.155 Turkin liiraa
  3. Työpaikat ja työpajat: 77.372 Turkin liiraa
  4. Tehtaat, rakennustyömaat ja viihdemelu: 232.264 Turkin liiraa

Yksityishenkilöiden ja organisaatioiden on noudatettava näitä määräyksiä ja ryhdyttävä tarvittaviin toimenpiteisiin melun minimoimiseksi eri ympäristöissä.

Jatkuvien meluongelmien ratkaisu: Jos melu jatkuu sakoista huolimatta, voit tehdä lisätoimenpiteitä. Sinulla on mahdollisuus hakea siviilirauhan oikeuteen ja pyytää kieltoa meluisalle naapurille. Lisäksi asuntolain 25 artikla antaa kaikille kerrosten omistajille valtuudet kokoontua yhteen ja ryhtyä oikeustoimiin meluisaa naapuria vastaan, jos ongelma jatkuu.

Rauhallisen asuinympäristön ylläpitämiseksi on tärkeää tiedostaa omat oikeutesi ja kerrostalojen meluhäiriöiden seuraukset. Noudattamalla näitä sääntöjä voit ryhtyä tarvittaviin toimiin meluisia naapureita vastaan ja edistää harmonisen yhteisön luomista. Pidä itsesi ajan tasalla, noudata sääntöjä ja nauti hiljaisemmasta ja mukavammasta asuintilasta vuonna 2024!

Compare listings

Compare