Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Turkki sijoittuu venäläisten joukossa kolmanneksi

Turkey Ranks 3rd among Russians

Last Updated on 23 helmikuun, 2024 by tuula

Turkki sijoittuu venäläisten asuntopreferenssien joukossa kolmanneksi!

Venäjän kiinnostus turkkilaisia kiinteistöjä kohtaan on korostunut globaaleilla kiinteistö markkinoilla. Yandex Nedvijimostin virallisten tietojen mukaan Turkki sijoittuu venäläisten asuntopreferenssien joukossa kolmanneksi suosituimpana asumispaikkana. Tämä havainto on osa laajempaa tutkimusta, jossa tarkastellaan maita, joissa Venäjän kansalaiset etsivät aktiivisesti kiinteistöjä.

The Global House Hunt: Parhaiden kilpailijoiden paljastaminen

1. Yhdistyneet arabiemiirikunnat johtaa kilpailua

Niiden maiden listan kärjessä, joissa Venäjän kansalaiset tutkivat rakenteilla olevia taloja, on Yhdistyneet arabiemiirikunnat, joiden osuus on huikeat 63 prosenttia. Tämä merkitsee huomattavaa trendiä venäläisten kiinteistöpyrkimyksissä.

2. Thaimaan vetoomus

Tarkemmin seuraten Thaimaa nousi toiseksi halutuimmaksi kohteeksi, ja 19 prosenttia Venäjän kansalaisista ilmaisi kiinnostuksensa. Thaimaan kiinteistömarkkinoiden lumoava viehätys on valloittanut mahdollisten sijoittajien mielikuvituksen.

3. Turkin joustavuus

Erityisesti Turkki on saavuttanut kolmannen paikan, jossa 16 prosenttia venäläisistä etsii aktiivisesti asuntovaihtoehtoja. Hakumäärien vaihteluista huolimatta Turkki vangitsee kiinteistöihin sijoittamista ulkomailla etsivien huomion.

Venäjän asetusten dynamiikka

1. Yandex Nedvijimostin oivallukset

Yandex Nedvijimostin toimittamat tiedot kattavat Venäjän kiinnostuksen ulkomaisia kiinteistöjä kohtaan. Yhdistyneiden arabiemiirikuntien jakauma 63 prosenttia, Thaimaa 19 prosenttia ja Turkki 16 prosenttia, joten suuntaukset ovat sekä kiehtovia että oivaltavia.

2. Kiinnostuksen kasvu Thaimaata kohtaan

Huomattava, 81 prosentin kasvu kiinteistökonsultointipalveluiden hauissa Thaimaassa kertoo Venäjän kansalaisten kiinnostuksen huomattavasta kasvusta. Tämä nousu on havaittu edellisen marraskuun jälkeen, mikä on lisännyt muuttuviin mieltymyksiin dynaamisen kerroksen.

3. Shifting Sands: Yhdistyneet arabiemiirikunnat vs. Turkki

Yhdistyneitä arabiemiirikuntia koskevat haut vähenivät 39 prosenttia, kun taas Turkissa uusien asuntojen haut vähenivät 56 prosenttia. Nämä muutokset korostavat Venäjän kansalaisten globaalien kiinteistöjen mieltymysten dynaamista luonnetta.


Ulkomaalaisille myytävien asuntojen hierarkiassa Antalya nousi ykkössijalle tammikuussa vaikuttavilla 747 kaupalla. Venäläiset 555 asunnon ostollaan hallitsivat ulkomaisten ostajien maisemaa, jota seurasivat Iranin (208 asuntoa), Ukrainan (127 asuntoa) sekä Irakin ja Kazakstanin (99 asuntoa) kansalaiset.

Kun kuljemme kansainvälisten kiinteistöjen monimutkaisessa verkossa, Venäjän kiinnostus turkkilaisiin kiinteistöihin erottuu näkyvästi. Hakumäärien vaihteluista ja muuttuvista mieltymyksistä huolimatta Turkki säilyttää vakaan asemansa kolmanneksi suosituimpana kohteena ulkomailta asuntoa hakeville Venäjän kansalaisille.

Usein kysytyt kysymykset – Lisää oivalluksia

Q1: Mitkä tekijät vaikuttavat Turkin vetovoimaan venäläisten sijoittajien keskuudessa?

A1: Turkin ainutlaatuinen sekoitus kulttuuria, kohtuuhintaisuutta ja monipuolisia maisemia lisää sen kestävää vetovoimaa kiinteistömahdollisuuksia etsiville venäläisille sijoittajille..

Q2: Miten nykyinen trendi on verrattuna aikaisempiin vuosiin Venäjän kiinnostuksen suhteen turkkilaisia kiinteistöjä kohtaan?

A2: Vaikka vaihtelua saattaa esiintyä, yleinen kiinnostus turkkilaisia kiinteistöjä kohtaan Venäjän kansalaisten keskuudessa on pysynyt suurena, mikä osoittaa näiden kiinteistömarkkinoiden kestävän houkuttelevuuden.

Q3: Mikä vaikutus poliittisilla tai taloudellisilla tekijöillä on näihin asumistarpeisiin?

A3: Poliittiset ja taloudelliset tekijät voivat vaikuttaa kiinteistötrendeihin, mutta sitkeä kiinnostus Turkkia kohtaan viittaa siihen, että myös muilla tekijöillä, kuten elämäntavoilla ja sijoituspotentiaalilla, on keskeinen rooli.

Q4: Onko Turkissa nousevia trendejä venäläisten kiinnostuneiden kiinteistöjen tyypeissä?

A4: Nousevat trendit viittaavat siihen, että suositaan erilaisia kiinteistötyyppejä rannikkohuviloista kaupunkiasuntoihin, mikä kuvastaa venäläisten sijoittajien erilaisia makuja ja mieltymyksiä.

Q5: Miten maailmanlaajuinen kiinteistömaailma voisi kehittyä vaikuttaen Venäjän mieltymyksiin tulevaisuudessa?

A5: Taloudellisten muutosten ja geopoliittisen kehityksen vaikutuksesta kehittyvä globaali kiinteistöala tulee todennäköisesti jatkossakin muokkaamaan Venäjän mieltymyksiä tehden markkinoista dynaamisia ja kiehtovia.

Compare listings

Compare